Косметика при чутливій шкірі

Косметика при чутливій шкірі

🫥 Чутлива шкіра – це не просто неприємність, а сигнал від вашого організму про те, що шкіра потребує спеціального догляду.

〰️ Близько 60% жінок у всьому світі скаржаться на чутливість шкіри. Але як правильно доглядати за такою шкірою та яку косметику можна використовувати?

 

💡 Цікаві факти:

 

✅ Чим менше компонентів у косметиці, тим менша ймовірність викликати подразнення. Віддавайте перевагу засобам з коротким списком інгредієнтів.

 

 

✅ Багато людей вважають, що натуральні компоненти завжди корисні, але рослинні екстракти можуть також спричиняти алергію та подразнення.

 

 

✅ Гіпоалергенна косметика – це не гарантія, що ви не отримаєте реакцію, але така продукція спеціально розроблена для мінімізації ризиків.

 

 

✅ SPF – ваш друг! Чутлива шкіра потребує додаткового захисту від сонця, тому сонцезахисний крем – обов’язковий етап щоденного догляду.

 

🔍 Якщо ваша шкіра часто реагує на нову косметику, це знак, що час звернутися до дерматолога. Спеціаліст допоможе визначити причину чутливості та порекомендує безпечні та ефективні засоби для вашого типу шкіри.

 

📞 Не відкладайте здоров’я шкіри на потім!

 

🩺 Лікарі дерматологи медичного центру Первинка у м.Умань – Байол Яна Олександрівна, у м.Кропивницький – Богданов Владислав Станіславович.

 

📱Для запису телефонуйте за номером телефону +38 068 037 0990 або пишіть у DIRECT, або у чат-бот в Телеграмі Медичного Центру Первинка (знайти легко😉 вбивайте у пошуку в Телеграмі – Медичні Центри “Первинка”)