7 лютого відкриття Поліклініки МЦ “Первинка”

7 лютого відкриття Поліклініки МЦ “Первинка”

Вже 7 лютого розпочнеться прийом спеціалістів поліклініки МЦ «Первинка»

📌  Які будуть спеціалісти?

Наразі у нас в команді такі лікарі:

🔹 акушер-гінекологи дорослі, дитячий та гінеколог-ендокринолог

🔹 невролог дитячий та дорослий

🔹 ЛОР дитячий та дорослий

🔹 уролог дорослий

🔹 хірурги дитячий та дорослий

🔹 травматолог дорослий

🔹 дерматолог дитячий та дорослий

🔹 лікарі УЗД

🔹 лікар-ендоскопіст та анестезіолог для проведення гастроскопії з медичним сном

Продовжуємо запрошувати лікарів у нашу команду, вакансії у нас на сайті у розділі “Вакансії”.

📌  Коли розпочнеться прийом лікарів спеціалістів?

7 лютого 2022 року, однак записуватись на прийом можна вже зараз.

📌  Чим буде зручна поліклініка МЦ “Первинка”?

👍 Медичний центр працюватиме з 8.00 до 20.00

👍 Прийом лише за попереднім записом на визначені дату, час та тривалість прийому.

👍 Запис на прийом через контакт-центр 0680370990

👍 За потреби формуємо е-лікарняний

👍Можливість здати весь спектр аналізів на платній основі

👍 Надсилаємо автоматичні нагадування про час та дату прийому – якщо у вас є Telegram, то додайте в телефонну книгу наш номер 0680370990 та отримуйте автоматичні нагадування про візит

👍 Маємо консультації 30-хвилинні та скорочені зі знижкою 55% за чергою е-направлень

👍 Ми комфортні та сучасні 🙂 маємо усі зручності в медичному центрі.

📌  Поліклініка МЦ “Первинка” буде безкоштовною чи платною?

Наразі поліклініка МЦ “Первинка” не має договорю з НСЗУ для надання безоплатної допомоги лікарями вузької спеціалізації: для подачі на договір маємо відкритись, попрацювати і отримати статистику відвідувань. Попередньо плануємо подаватись на майбутні оголошення про заключення договору з НСЗУ.

Тому наразі прийом вузьких спеціалістів відбуватиметься лише на платній основі.

Однак, ціллю медичного центру “Первинка” є створення доступної кращої медицини та кращого здоровʼя. В рамках нашої соціальної відповідальності, навіть за відсутності договору з НСЗУ на спеціалізовану допомогу, ми будемо надавати можливість для комфортного та доступнішого прийому вузьких спеціалістів. А саме буде можливість отримати скорочену консультацію доступного у нас лікаря-спеціаліста зі знижкою 59% у рамках електронної черги за е-направленням🤩

📌 Як працює повний прийом спеціаліста у поліклініці МЦ “Первинка”?

Повний прийом триває 30 хвилин і на нього можна записатись у будь-який момент на вільний час лікаря, варто лише подзвонити: 068 037 09 90.Вартість повного прийому: 550 грн. А вартість скороченого прийому: 250 грн (знижка 55%)

📌 Як працює скорочений прийом у поліклініці МЦ “Первинка”?

Скорочений прийом працює саме для планових консультацій, і надається у рамках черги за е-направленнями від будь-якого лікаря будь-якого закладу (окрім консультацій гінекологів, де направлення не потрібне). Тривалість такого прийому 15 хвилин для консультацій, 20 хвилин консультація гінеколога.Для запису на скорочений прийом необхідно мати номер е-направлення та заповнити форму на нашому сайті, щоб стати у чергу. Форма ось тут: bit.ly/prvnk_chrg Коли надійде ваша черга на зазначену у формі послугу, вам подзвонять для узгодження дати та часу візиту.Якщо у вас немає можливості самостійно поставити е-направлення у чергу на сайті, ви можете це зробити на рецепції у будь-якому медцентрі або за телефоном 068 037 0990Нагадаємо: Прийом лікарів-спеціалістів поліклініки розпочнеться 7 лютого 2022 року. Однак записуватись можна починати зараз. Також наразі поліклініка МЦ “Первинка” не має договору з НСЗУ для надання безоплатної допомоги лікарями вузької спеціалізації: для подачі на договір маємо відкритись, попрацювати і отримати статистику відвідувань. Попередньо плануємо подаватись на майбутні оголошення про заключення договору з НСЗУ. Тому наразі прийом вузьких спеціалістів відбуватиметься лише на платній основі.