8 причин звернутися до ендокринолога

8 причин звернутися до ендокринолога

8 причин звернутися до ендокринолога

✏️ Різкий набір (чи втрата ваги) за умови нормального сну, відносно спокійного життя та регулярного харчування – перший привід записатися на консультацію до ендокринолога.
✏️ Відчуваєте “комок” у горлі, стиснення чи дискомфорт? Це друга причина звернутися до ендокринолога та обстежити щитоподібну залозу.
✏️ Затримка росту у дитини – третя причина для звернення.
✏️ Постійно відчуваєте спрагу, швидко втомлюєтеся, у вас погіршився зір та часто відвідуєте туалет? Можливо це початок діабету, тобто ще один привід записатися до ендокринолога.
✏️ Висипання на шкірі, свербіж, сильне оволосіння по тілу у жінок, чи, навпаки, випадіння волосся, гіперпігментація свідчать про гормональний збій та ще один привід відвідати лікаря-ендокринолога.
✏️ Якщо безсонних ночей стало дедалі більше, а фактор, що їх спричинив, відсутній – не баріться із записом на візит.
✏️ Нагрубання молочних залоз у хлопчиків/чоловіків – ще одна вагома причина записатися на консультацію.
✏️ Набряклість по усьому тілу, ламкість кісток, судоми в кінцівках – такі стани теж потребують консультації ендокринолога.

Наш ендокринолог Постнікова Яна Петрівна у Кривому Розі чекає на вас у Первинці на 173 кварталі. Також очікуємо відкриття прийому до лікаря-ендокринолога у Кропивницькому (слідкуйте за новинами).

Для запису на консультацію телефонуйте за номером 068 037 0990, пишіть за цим же номером у Вайбер/Телеграм чи просто у Дірект.

З турботою, ваша Первинка ☂️