Безкоштовне тестування на ВІЛ

Безкоштовне тестування на ВІЛ

😲 Як передається ВІЛ та як захиститися від нього?

❗ Сьогодні поговоримо, про таке серйозне захворювання як ВІЛ.

ВІЛ-інфекція – це серйозна проблема, яка вимагає своєчасної діагностики, лікування та профілактики. Вірус імунодефіциту людини (ВІЛ) уражає імунну систему, знижуючи її здатність захищати організм від інших інфекцій та хвороб. Без антиретровірусної терапії ВІЛ-інфекція може перейти в синдром набутого імунного дефіциту (СНІД), який є загрозою для життя.

💉 Як передається ВІЛ?

ВІЛ передається статевим шляхом, через кров та від матері до дитини. Щоб запобігти зараженню, необхідно дотримуватися правил безпечного сексу, не використовувати чужі голки та ін’єкційні шприци, а також пройти тестування на ВІЛ під час вагітності та годування грудним молоком.

😷 Як уберегти себе?

Щоб запобігти зараженню, необхідно дотримуватися правил безпечного сексу, використання презервативів, не використовувати чужі голки та ін’єкційні шприци, а також пройти тестування на ВІЛ під час вагітності та годування грудним молоком.

❌ Які бувать міфи про ВІЛ

ВІЛ не передається побутовим шляхом, наприклад, через поцілунки, обійми, рукостискання, спільне користування посудом, одягом, рушниками тощо.

⚕️ Як перевірити себе?

Якщо ви підозрюєте, що могли заразитися ВІЛ, не зволікайте з візитом до лікаря. Чим раніше ви дізнаєтеся про свій статус, тим краще ви зможете контролювати своє здоров’я та якість життя. У нашому медичному центрі ми пропонуємо безкоштовне тестування на ВІЛ.

🏥 Звертайтесь за адресою:
м. Кропивницький – вул.Кавалерійська, 8а
м. Умань – вул.Європейська, 57
м. Кривий Ріг – 17 квартал (вул.Самотічна, 13) та 173 квартал (Едуарда Фукса, 59а)

☎️ Або телефонуйте за номером +38 068 037 0990 або пишіть у чат-бот Медичного Центру “Первинка” (@PervynkaMedicalCenters_bot)