Коли потрібно видаляти ніготь?

Коли потрібно видаляти ніготь?

Хірургічне видалення нігтя – процедура, при якій нігтьова пластина повністю або частково видаляється з нігтьової кутикули. Хоча це може звучати лякаюче, насправді ця продукування дуже корисна для здоров’я вашого нігтя.

❓Коли варто видаляти нігтьову пластину
Ніготь може почати рости неправильно, спричиняючи біль або дискомфорт. Це може бути результатом травми, грибкової інфекції або зміни структури.
Однак, однією з найпоширеніших причин видалення нігтьової пластини – це вростання нігтя у шкіру. Це стан, коли ніготь починає вростати в шкіру, спричиняючи запалення, біль і навіть інфекцію. Тому якщо не вжити заходів, це може призвести до серйозних ускладнень.

Ця процедура виконується з місцевим знеболенням, що допомагає уникнути болю та незручностей. Після процедури, коли знеболення втрачає свою дію, можуть виникнути незначний дискомфорт та біль, але з правильним доглядом, швидко відновлюється у нормальний стан.

Важливо розуміти, що ця процедура допоможе полегшити ваш біль, допоможе запобігти поширенню інфекції та забезпечити здоровий ріст нового нігтя.

📍 Для запису на процедуру телефонуйте за номером 068 037 0990 або пишіть у Телеграм.

☂️ Первинка – медицини нова сторінка!