Консультації лікарів в Кривому Розі, Умані, Кропивницькому

Консультації лікарів в Кривому Розі, Умані, Кропивницькому

“Скільки триває прийом у вашому центрі?”

Прийом у спеціалістів “Первинки” може бути повний, повторний та скорочений.

✅ Повний прийом – триває 30 хвилин. Під час візиту лікар огляне вас, ознайомиться зі скаргами та попереднім анамнезом, розпише лікування та надасть рекомендації (стосовно додаткових аналізів чи досліджень за потреби). Додатково за рекомендації та призначення лікування сплачувати не потрібно – все входить у вартість. Як, власне, і всі витратні матеріали. Тому на візит приходьте з документами, у масці (у епід.сезон) та гарним настроєм.

✅ Повторна консультація триває 20 хв. У цей візит лікар переконується, що призначене лікування діє (коригує за потреби чи призначає лікування, якщо було дообстеження) або ж констатує повне покращення стану. Повторна консультація дешевше первинної, але лише протягом місяця після первинного звернення.

✅ Скорочений візит – триває також 20 хвилин. Він призначений для задекларованих пацієнтів Первинки, які мають направлення до лікаря-спеціаліста.

✅ Тривалість прийому сімейного лікаря/терапевта/педіатра – 20 хвилин

✅ Що стосується УЗД – процедура триває 20-40 хвилин, в залежності від виду дослідження.

Розподіл по часу дозволяє приділити максимум уваги вашій проблемі та уникнути черг у коридорі.

Записатися на візит можна за номером колцентру 068 037 0990, у Вайбер/Телеграм чи просто у Дірект. Графік роботи ви можете знайти у закріплених Сторіс.

До зустрічі у Первинці ☂️