Медичний центр “Первинка” відкрився у Кропивницькому!

Медичний центр “Первинка” відкрився у Кропивницькому!

У МЦ “Первинка” хороша новина для жителів міста Кропивницький та прилеглих районів у Кіровоградській області. Ми відкрилися у Кропивницькому! Ми працюємо за договором з НСЗУ з 2019 року, за цей час відкрили також 1 медцентр в Умані та 2 медцентри у Кривому Розі.

Для задекларованих у МЦ “Первинка” в рамках державної програми консультації сімейних лікарів, педіатрів, терапевтів, та визначені НСЗУ аналізи та діагностичні дослідження надаються БЕЗКОШТОВНО!

Нова амбулаторія МЦ “Первинка” розташована прямо у Ковалівському парку (вул. Кавалерійська, 8а, біля філармонії), тож родинам з Центру та Ковалівки буде зручно звертатись до лікаря по дорозі на роботу чи на відпочинок. Варто лише пройти сцену, і ви побачите нашу яскраво жовту “Первинку”.

В амбулаторії МЦ “Первинка” на Ковалівці у Кропивницькому приймають сімейні лікарі та терапевт, а також є можливість зробити весь спектр потрібних аналізів та необхідних діагностичних досліджень. Надалі зʼявляться також послуги лікарів вузького профілю, аби нашим пацієнтам було зручніше.

Поспішіть задекларуватися, бо кількість місць до лікарів обмежена! Сімейні лікарі, з якими вже можна заключати декларації в Кропивницькому – це Віталіна Анатоліївна Соляник та Ольга Григорівна Харченко.

Наша мета незмінна – робити якісну медичну допомогу доступнішою та сервіснішою для пацієнтів, а для лікарів створювати комфортні умови роботи. І жодні болотяні сусіди тому не перешкода.

Чекаємо на вас в “Первинці” вже сьогодні!

Наші контакти:

вул. Кавалерійська, 8а

тел. +38 (068) 037 09 90

З турботою, ваша “Первинка” 💜