Нові лікарі у Кривому Розі

Нові лікарі у Кривому Розі

Медичний центр “Первинка” радий вітати у своїй команді нових лікарів, щоб якнайкраще надавати допомогу своїм відвідувачам.

Сокольников Євген

Тож у медичному центрі “Первинка” у Кривому Розі приймає досвідчений ортопед-травматолог Євген Михайлович Сокольников. У вас болить спина? Євген Михайлович точно знає, що робити. Працівники “Первинки” перевірили на собі 😉 Також лікар може допомогти у випадках остеохондроза хребта, деформуючі артрози верхніх та нижніх кінцівок; синдрому регіонального болю (плече-лопатковий періартрит), п’яточні шпори; деформації кінцівок (варусно-вальгусні деформації нижніх кінцівок, плоскостопість, вальгусна деформація 1 пальцю ступні); кістково-травматичні пошкодження: діагностика переломів та надання допомоги при переломах (репозіція, накладання та зняття гіпсових пов’язок); первинна та вторинна хірургічна обробка ран (накладання та зняття швів, перев’язка ран); лікування опіків; надання допомоги при вивихах суглобів (вправлення та фіксація суглобу після вправлення); призначення реабілітації при захворюваннях опорно-рухової системи.

Косметологія в МЦ Первинка у Кривому Розі
Косметолог Кривий Ріг
Врач косметолог

Дбаючи про себе, свою красу та впевненість у собі, не завжди вдається обмежитись лише домашнім доглядом. Бувають випадки зі здоровʼям та станом шкіри, де не обійтись без професіонала. А лікарі МЦ “Первинка” ніколи не стоять на місці та завжди розвиваються. Зокрема наша лікарка Анастасія Москалюк вже понад 5 років працює косметологом, і готова вас зустріти і у МЦ “Первинка” на 173 кварталі. Комплексна оцінка стану шкіри, за потреби із призначенням лабораторних досліджень, різноманітні косметологічні та терапевтичні процедури такі як біоревіталізація, мезотерапія, плазмотерапія, ліполітична терапія, ботулінотерапія та контурна пластика для усунення недоліків шкіри обличчя тепер доступні у “Первинці” і у Кривому Розі, і в Умані.

Сімейний ліка Кривий Ріг
МЦ Первинка декларація Кривий Ріг
Педіатр Кривий Ріг Первинка Анна Романів

Також МЦ “Первинка” продовжує розвивати своїх працівників! Так наш педіатр Світлана Василівна Онищенко (173 квартал) старанно навчалась весь 2022 рік, проходила практику з нашими сімейними лікарями та отримала додаткову спеціалізацію “Сімейна медицина”, а отже може тепер приймати як дорослих, так і дітей. Світлана Василівна наразі захопилась питаннями кардіології та гастроентерології. Також до нашої команди “Первинки” у Кривому Розі на 17 кварталі приєдналась педіатр Анна Сергіївна Романів – обожнює маленьких діток, завжди цікавиться новими темами щодо харчування та розвитку малечі відповідно до віку, а також як і батькам краще себе почувати поки зростають малюки. Задекларуватись до сімейної лікарки та педіатра МЦ “Первинка” можна ось тут https://pervynka.in.ua/zapovnyty-deklaratsiyu/