Нові послуги в Умані

Нові послуги в Умані

косметолог Умань, інфекціоніст Умань, инфекционист Умань, МЦ "Первинка"

Розвиток – є постійним партнером МЦ “Первинка”. Тож, ми відкрили нові послуги до уваги наших пацієнтів у місті Умань.
Зокрема наша лікар Тетяна Михайлівна Осіпова має також спеціалізацію як інфекціоніст, тож Тетяна Михайлівна рада вас вітати у стінах “Первинки” щодо питань інфекційних захворювань. Також вже понад 3 роки вона працює косметологом, і готова вас зустріти у МЦ “Первинка” в Умані щодо комплексної оцінки стану шкіри, за потреби із призначенням лабораторних досліджень, різноманітних косметологічних та терапевтичних процедур такі як біоревіталізація, мезотерапія, плазмотерапія, ліполітична терапія, ботулінотерапія та контурна пластика для усунення недоліків шкіри обличчя. Для повного та загального є можливість зробити повний спектр лабораторних досліджень прямо у “Первинці” – адже у нас доступні усі можливі аналізи.

УЗД Умань, УЗИ Умань, УЗД Первинка Умань, УЗИ Первинка Умань, УЗИ щитовидки, УЗД щитоподібної, УЗД органів черевної порожнини Умань, УЗД сечовивідних шляхів Умань

Також протягом 2022 року наша Ганна Вікторівна Кухарук сумлінно навчалась та практикувалась на прийомі наших лікарів-сонологів у Кривому Розі, адже отримала спеціалізацію з ультразвукової діагностики. Тож відтепер Ганна Вікторівна у МЦ “Первинка” робить УЗД органів черевної порожнини, щитоподібної залози, сечовивідних шляхів (нирки та сечовий міхур).
Запрошуємо вас у МЦ “Первинка” в Умані з понеділка по пʼятницю з 8 до 18, у ссуботу з 9 до 13, або ж телефонуйте +38 068 037 09 90 чи пишіть на той же номер у Telegram.

З турботою, ваша Первинка.