Психологічна допомога

Психологічна допомога

Якби людина зламала ногу, то ви б здивувались, що ця людина далі ходить, як нічого не сталось і не звертається до лікаря. Правда?

Тоді чому, якщо людині явно погано з психологічної точки зору, то це сприймається ніби норма, і до лікаря психіатра чи психолога не звертаються? Парадокс.

Чомусь нав’язано, що допомога психолога чи психіатра – це погано. Адже все навпаки 😊 Звернення до цих спеціалістів – це піклування про себе та близьких, так само як звернення до того ж хірурга чи невролога. Це прояв зрілості та турботи.

Психологічна допомога сприяє кращій життєвій продуктивності, працездатності, задоволеності життям та кращим стосункам, адже допомагає із вашим щоденним самопочуттям.

Більше того, звернення по будь-яку медичну допомогу – це медична таємниця. Навіть у лікарняних причина непрацездатності не вказується, а лише терміни та рекомендації щодо навантаження на роботі.

Любіть себе і турбуйтеся про себе, як фізично, так і психологічно🙏

☂️Психолог у Первинці консультує очно та онлайн з будь-якої точки світу, і діток, і дорослих. ☂️Психіатр приймає лише дорослих і лише очно у медичному центрі на 173 кварталі у Кривому Розі.

Номер для запису 068 037 09 90.
Для зручності можете писати у Телеграм чи прямо тут у Дірект.

З турботою, ваша “Первинка”💜