Що бачить лікар на екрані УЗД?

Що бачить лікар на екрані УЗД?

❔ Що ховається за зображенням на екрані УЗД? Розкриваємо таємниці ультразвукового дослідження🤫

🩺 Ультразвукове дослідження – це не просто картинка на екрані. Це цілий світ інформації про стан ваших внутрішніх органів. Під час УЗД лікар бачить детальну, пошарову структуру органів, їх розміри, форму, кровопостачання та наявність будь-яких патологічних змін.

❔Що саме лікар може побачити на УЗД:

💜 Розмір та форму органів: завдяки УЗД можна точно визначити розміри органів та порівняти їх з нормативними показниками.
💛 Структуру тканин: здорові тканини мають характерну ехогенність (здатність відбивати ультразвукові хвилі). Будь-які зміни в структурі тканин (наприклад, ущільнення, кісти, пухлини) відразу помітні на екрані.
💜 Кровопостачання органів: за допомогою спеціальних режимів УЗД можна оцінити швидкість кровотоку в судинах органів. Це допомагає виявити запальні процеси, тромби та інші порушення кровообігу.
💛 Наявність сторонніх включень: УЗД дозволяє виявити камені в нирках, жовчному міхурі, кісти, міоми матки та інші утворення.
💜 Динаміку патологічних процесів: регулярні УЗД-дослідження дозволяють відстежувати ефективність лікування та контролювати перебіг захворювання.

🌿 Не відкладайте своє здоров’я!

Лікарі УЗД медичного центру “Первинка”
💜 Гарбовська Алла Сергіївна – м.Кропивницький
💛 Соляник Віталіна Анатоліївна – м.Кропивницький
💜 Маляренко Оксана Олександрівна – м.Умань
💛 Ткачова В’ячеслав Олександрович – м.Кривий Ріг (173 кв.)
💜 Шевченко Оксана Володимирівна – м.Кривий Ріг (173 кв.)
💛 Яременко Ігор Олексійович – м.Кривий Ріг (173 кв.)

Запишіться на УЗД в наш медичний центр і переконайтеся в ефективності цього методу діагностики.

📱Для запису телефонуйте за номером телефону +38 068 037 0990 або пишіть у DIRECT, або у чат-бот Медичного Центру Первинка (@PervynkaMedicalCenters_bot)