Що може травматолог?

Що може травматолог?

Пропонуємо коротенький гайд по послугам нашого ортопеда-травматолога. А ви обов’язково зберігайте допис і діліться з друзями.

😢 Слизький тротуар після дощу, і ось уже вивих чи перелом. Іммобілізаційна пов’язка, яку накладають в таких випадках, допоможе зафіксувати проблемну ділянку так, щоб не нашкодити ще більше. І пошкоджена кінцівка не буде втомлюватися.

😢 Вивих суглоба – дуже болюча штука. І самому вправляти його не радимо нікому. Лікар краще розуміє фізіологічно доступні рухи, тож швидко, і головне, правильно все поставить на місце.

😢 Буває так, що після вивиху у суглобі накопичується рідина. Рух ускладнюється, з’являється біль та набряклість. Навіщо страждати? Зайву рідину можна прибрати у кабінеті нашого лікаря.

😢 Немає сил терпіти біль? Блокада допоможе. Це досить швидка процедура, яка майже миттєво позбавить болю та полегшить життя. Завітайте та переконайтесь, що жити без болю можливо.

😢 Операція позаду і потрібне відновлення? Наш травматолог знається на реабілітації. Він підбере оптимальний метод відновлення відповідно до стану, проконсультує стосовно фізіотерапії та надасть необхідні рекомендації.

Від себе ж додамо, що наш травматолог-ортопед справжній чарівник і вже після першої консультації (якщо слідувати його порадам), біль у нозі чи спині зникає.

Кого першого записати на прийом?
Для запису телефонуйте 068 037 09 90 або пишіть у Телеграм за тим же номером.

З турботою, ваша “Первинка”💜