Ціни ростуть. Як їх “заморозити”?

Ціни ростуть. Як їх “заморозити”?

Ви знаєте, що ціни на медичні послуги в Україні зростають кожного року? За даними Держстандарту середня інфляція в галузі охорони здоров’я становила 9,8% у 2023 році. Це означає, що ви платите більше за лікування, діагностику, профілактику та інші медичні послуги.

Але є спосіб зафіксувати ціни на медичні послуги та заощадити свої гроші. Якщо ви доєднаєтесь до Клубу Первинки, ви отримаєте можливість скористатися нашою програмою лояльності. Ця програма дозволяє вам заморозити ціни на медичні послуги на півроку або навіть рік. Таким чином, ви будете платити за медичні послуги за тими ж цінами, що були на момент укладення договору. А ще щомісяця тільки для учасників клубу отримувати пропозиції зі знижками до -99% на обрані аналізи, консультації, УЗД та іншу діагностику, отримувати подарунки та навчальні програми.

Доєднатися до групи можна родиною та групою до 12 людей: батьки, діти, бабусі та дідусі, тітка і дядько, кума та кум, хресні та похресники, хлопець чи дівчина – усі, кого ви вважаєте родиною.

Все це вартістю від 68 грн на місяць на людину, як хот-дог чи тістечко до кави. Це вигідна пропозиція та розумний вибір. Ви не тільки збережете своє здоров’я, але й свої гроші. Не пропустіть цю унікальну можливість зафіксувати ціни на медичні послуги в нашому медичному центрі. Обʼєднуйте родину під медичним захистом Первинки.

Звертайтеся до нас за телефоном +38 068 037 09 90 або у наш чат-бот у телеграмі “Медичні центри “Первинка” (@PervynkaMedicalCenters_bot).