В кабінеті у дерматолога

В кабінеті у дерматолога

👨🏻‍⚕️Консультація дерматолога – важливий елемент щорічного чек-апу здоров’я. Дерматолог проводить збір анамнезу, фізичний огляд, попередній діагноз, направляє на аналізи та додаткові дослідження. Це особливо важливо, коли вас турбують дискомфортні відчуття, видимі зміни родимок чи рельєфу шкіри.

 

🔍 У нашому медичному центрі ви можете пройти консультацію дерматолога з дерматоскопією.

 

🔬 Дерматоскопія – це метод діагностики новоутворень на шкірі без хірургічного втручання. За допомогою спеціального пристрою, дерматоскопа, оцінюється ступінь небезпеки новоутворення та визначається, чи воно є доброякісним або злоякісним.

 

😍 Економте разом із Клубом Первинки!

Очна консультація лікаря дерматолога , дерматоскопія до 4 утворень, видалення 4 папілом з анестезією:

 

💜 Ціна в Індивідуальному пакеті (1 особа) – 1 197 грн, замість 1 350 грн.

💛 Ціна в пакеті “Маленька родина” (1 – 4 особи) – 1 161 грн, замість 1 350 грн.

💜 Ціна в пакеті “Середня родина” (1 – 8 осіб) – 1 087 грн, замість 1 350 грн.

💛 Ціна в пакеті “Велика родина” (1 – 12 осіб) – 1 057 грн, замість 1 350 грн.

 

🌿 Звертайтеся до наших дерматологів та отримайте повне обстеження за вигідною ціною. Здорова шкіра – це ваша внутрішня гармонія та краса!

 

Дерматологи медичного центру “Первинка”: у м.Умань – Байол Яна Олександрівна, у м.Кропивницький – Богданов Владислав Станіславович, у м.Кривий Ріг – Бурлаченко Богдан Костянтинович.

 

📱Для запису телефонуйте за номером телефону +38 068 037 0990 або пишіть у DIRECT, або у чат-бот Медичного Центру Первинка (@PervynkaMedicalCenters_bot)