Видалення кератоми

Видалення кератоми

✨ Що таке кератома? Чому варто звернутися до дерматолога? ✨

Кератома – це доброякісне новоутворення шкіри, яке найчастіше з’являється у людей старшого віку. Вона може мати різну форму та розмір, від гладких до шорстких і навіть злегка виступаючих утворень. Причинами виникнення кератом можуть бути сонячне опромінення, вікові зміни шкіри та спадковість.

🔎 Чому важливо видаляти кератому? Хоча кератома є доброякісною, вона може перероджуватися в злоякісну пухлину. Тому важливо вчасно звернутися до дерматолога для діагностики та можливого видалення. За допомогою дерматоскопії лікар визначить тип утворення та підбере найкращий метод лікування.

💡 Як ми допоможемо? Наш медичний центр пропонує сучасні методи видалення кератом, безболісні та ефективні процедури, які дозволять вам почуватися впевнено та комфортно.
😍 Економте разом із Клубом Первинки! Очна консультація лікаря дерматолога , дерматоскопія до 4 утворень, видалення 4 папілом з анестезією:

💜 Ціна в Індивідуальному пакеті (1 особа) – 1 197 грн, замість 1 350 грн.
💛 Ціна в пакеті “Маленька родина” (1 – 4 особи) – 1 161 грн, замість 1 350 грн.
💜 Ціна в пакеті “Середня родина” (1 – 8 осіб) – 1 087 грн, замість 1 350 грн.
💛 Ціна в пакеті “Велика родина” (1 – 12 осіб) – 1 057 грн, замість 1 350 грн.

🌿 Звертайтеся до наших дерматологів та отримайте повне обстеження за вигідною ціною. Здорова шкіра – це ваша внутрішня гармонія та краса!

🩺 Лікарі дерматологи медичного центру Первинка у м.Умань – Байол Яна Олександрівна, у м.Кропивницький – Богданов Владислав Станіславович, у м.Кривий Ріг – Бурлаченко Богдан Костянтинович.

🩺 Записуйтеся на консультацію до дерматолога та проходьте дерматоскопію прямо зараз! Профілактика – найкращий спосіб зберегти здоров’я вашої шкіри.

📱Для запису телефонуйте за номером телефону +38 068 037 0990 або пишіть у DIRECT, або у чат-бот в Телеграмі Медичного Центру Первинка (знайти легко😉 вбивайте у пошуку в Телеграмі – Медичні Центри “Первинка”)