Як перевірити свої зв’язки, сухожилля і суглоби?

Як перевірити свої зв’язки, сухожилля і суглоби?

Ультразвукова діагностика м’яких тканин є надзвичайно корисним і ефективним методом діагностики, який використовується для отримання зображень внутрішніх органів та тканин людини.

❓Що робить ультразвукову діагностику м’яких тканин такою унікальною

👉🏻 По-перше, вона дозволяє отримати зображення м’яких тканин, таких як м’язи, зв’язки, сухожилля та інші тканини, які не можна бачити на рентгені.

👉🏻 По-друге, цей метод не використовує іонізуюче випромінювання, що робить його безпечним для пацієнтів будь-якого віку, включаючи вагітних жінок та дітей.

👉🏻 По-третє, УЗД дозволяє отримувати детальні зображення м’яких тканин, що дозволяє діагностувати різні захворювання, такі як пухлини, кісти, варикозні розширення, запалення, розриви, захворювання суглобів та травми, що не завжди можна виявити за допомогою звичайного обстеження.

Якщо ви маєте будь-які скарги або симптоми, пов’язані зі станом м’яких тканин (наприклад, біль, набряк, вузли), то ультразвукова діагностика може допомогти виявити можливі проблеми та встановити точний діагноз. Також, ця діагностика є корисною для моніторингу лікування та оцінки ефективності реабілітаційних заходів після травм або хірургічних втручань.

📍 Чекаємо вас на УЗД в Кривому Розі та Умані! Для запису телефонуйте 068 037 0990 або пишіть у Телеграм.

☂️ Первинка – медицини нова сторінка!