Якщо проблеми зі сном, що робити?

Якщо проблеми зі сном, що робити?

Всім нам знайомі проблеми зі сном. Хтось має проблеми з засинанням, інші можуть прокидатися вночі і не в змозі знову заснути, тоді як інші можуть почувати себе втомленими після нічного сну.

💤 Як покращити якість сну, окрім всім відомим – графік, комфортні умови, відмова від напоїв, їжі та гаджетів перед сном?

👉🏻 Спробуйте поспати з ваговою ковдрою. Це спеціальна ковдра, яка допомагає менше рухатися уві сні, зменшує рівень тривоги та стресу в організмі.

👉🏻 Застосуйте ароматерапію. Ефірні олії можуть мати розслаблюючий ефект і сприяти покращенню сну. Наприклад, лаванда, м’ята та евкаліпт

👉🏻 Зробіть йогу перед сном. Це допоможе розслабити м’язи і заспокоїти розум

👉🏻 Послухайте медитаційну музику або звуки природи. Заплющте очі, дихайте повільно. Уявіть, що ви лежите на м’якій траві на затишному лузі в лісі, оточеному деревами та польовими квітами. Чуєте спів птахів і далекий шум гірського потоку

👉🏻 Зробіть глибоке дихання. Спробуйте сісти або лягти в зручну позу, закрийте очі і зосередьтеся на диханні. Зробіть кілька глибоких вдихів і видихів, відчуваючи, як повітря наповнює ваші легені та потім виходить.

Якщо проблеми зі сном продовжуються, слід звернутися до невролога. В жодному разі не рекомендуємо самостійно приймати ліки від безсоння без консультації.

📍Вартість консультації – 490грн

Для запису телефонуйте 068 037 0990 або пишіть у Телеграм.

З турботою, Ваша Первинка☂️