Новий педіатр – Сенченко Ольга Ігорівна

Новий педіатр – Сенченко Ольга Ігорівна

👩‍⚕️🌟 Чудові новини для наших найменших пацієнтів! З радістю представляємо вам нашого нового педіатра у м.Умань – Сенченко Ольга Ігорівна!

 

Напрям роботи лікарки: основні складові огляду педіатра: збір анамнезу, клінічний огляд, загальна оцінка вигодовування та харчування, оцінка фізичних параметрів (вимір зросту, зваження, антропометричні виміри), оцінювання психологічного розвитку, контроль вакцинацій, консультування батьків, медичний висновок, призначення консультацій профільними фахівцями, призначення лабораторних досліджень, визначення схеми лікування, встановлення дати наступного візиту.

 

✨ З досвідом у веденні дитячого здоров’я та теплотою відношень з малечею, вона готова допомогти вашій сім’ї забезпечити малюкам найкращу можливу медичну допомогу. Записуйтесь на консультацію вже сьогодні і даруйте своїм дітям міцне здоров’я та посмішки на кожному кроці! 🌈💖

 

📱Для запису на консультацію телефонуйте за номером +38 068 037 0990 або пишіть у DIRECT, або пишіть у чат-бот (@PervynkaMedicalCenters_bot)